BITE Awards: Xρυσό βραβείο στη WIND για το New E-commerce Platform - iefimerida.gr

BITE Awards: Xρυσό βραβείο στη WIND για το New E-commerce Platform

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρυσό βραβείο απέσπασε η WIND στην τελετή απονομής των BITE Awards που κάθε χρόνο αναδεικνύουν τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές στο πεδίο της Πληροφορικής.
Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND διακρίθηκε στην κατηγορία Έργα Πληροφορικής μεγάλης εμβέλειας για τo «New E-commerce Platform» που υποστήριξε τη δημιουργία του νέου e-shop της WIND.

Για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, υλοποιήθηκε ένα σύγχρονο e-commerce περιβάλλον, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες της WIND να έχουν μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, χωρίς ασυνέχειες.

BITE Awards: Xρυσό βραβείο στη WIND για το New E-commerce Platform | iefimerida.gr 0

Κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της WIND (σταθερή, κινητή, internet, συσκευές και αξεσουάρ), να αγοράσει καθώς και να ανακαλύψει προσωποποιημένες προσφορές.

Η διαδικασία αγοράς γίνεται με πολύ απλοποιημένο τρόπο και καθοδήγηση σε κάθε βήμα.

Όπως ανέφερε ο Νικόλας Κωσταράς, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της WIND Ελλάς : «Η νέα πλατφόρμα e-commerce της WIND, έθεσε τις βάσεις για το Digital Transformation της εταιρείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αυτή η διάκριση επιβραβεύει τις προσπάθειες μας να εξελισσόμαστε συνεχώς αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε δυναμική που προσφέρει η τεχνολογία και ο χώρος της πληροφορικής ειδικότερα, προκειμένου να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Wind βραβείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ