Καβγάς Βορίδη-Καμμένου: « Είστε απολογούμενος, όχι κατήγορος» -«Να καταθέσετε πρόταση μομφής» - iefimerida.gr

Καβγάς Βορίδη-Καμμένου: « Είστε απολογούμενος, όχι κατήγορος» -«Να καταθέσετε πρόταση μομφής»

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Κάμμενος από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα είχε και κόντρα επί του προσωπικού με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη. Για όλα τα ζητήματα που τον κατηγορεί η ΝΔ, για τις πτήσεις με τα εναέρια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα είπε πως «οτιδήποτε συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα ποτέ να το πει ο Μητσοτάκης που έχει θύμα τρομοκρατίας στην οικογένειά του».

Σημεία της ομιλίας Καμμένου

  • Κατέρρευσε η προσπάθεια ΝΔ να στηριχθεί στην καταστροφή και να έρθουν ως σωτήρες.
  • Η Ελλάδα μια ανάσα πριν τις αγορές.
  • Η μπάλα στην εξέδρα από τον Μητσοτακη.
  • Απέφυγα μέχρι τώρα να απαντήσω στις προκλήσεις Γεωργιάδη.
  • Βαριά μομφή ότι δεν σέβομαι και προσβάλλω το στράτευμα.
  • Πετώ στη θέση του συγκυβερνήτη γιατί το επιτρέπουν οι κανονισμοί.
  • Πέταξαν όλοι οι πρώην υπουργοί Άμυνας. Ακόμα και ο Μητσοτάκης μέσω Μπεκίρη ζήτησε να του κλείσουμε πτήση με πολεμικό αεροσκάφος.
  • Χρησιμοποιούμε τα μέσα πτήσης γιατί θέλουμε να είμαστε κοντά στους φαντάρους. Πάμε στο στράτευμα, μένουμε εκεί και τα βράδια. Είναι υποχρέωσή μου να βρίσκομαι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση.
  • Μου έκανε εντύπωση που ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο παιδί μου. Μέχρι τώρα το έκανε ο Βορίδης. 
  • Η εφημερίδα «Γαύρος» είπε ότι εγώ και η οικογένειά μου θα αρχίσει να ζει τον εφιάλτη της. Οτιδήποτε συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα ποτέ να το πει ο Μητσοτάκης που έχει θύμα τρομοκρατίας στην οικογένειά του.
  • Για Γιαννουσάκη: θα σας πω τι έλεγα 21 λεπτά . Επιβεβαίωσε και επανέλαβε σε όσα αναφέρετε ο ίδιος στις 23/7/16 στον ανακριτικό υπάλληλο σε σχέση με εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση Noor 1.
  • Τον κατηγορεί για εμπλοκή και για γνώση στο Noor 1.
  • Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούλιο του 2015 να τα πει αυτά; Υπήρχε θέμα πώλησης του ΔΟΛ το 2015; Οι καταθέσεις είναι από τον Ιούλιο του 2015, αυτές μου επανέλαβε και μου ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης.
  • Δεν ξέρω την εισαγγελέα, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου, δεν της έχω μιλήσει ποτέ.
  • Έδωσε στοιχεία του λογαριασμού στα Εμιράτα και τις κινήσεις του. Αποδεικνύεται ότι του έβαζαν χρήματα συνεργάτες του Μαρινάκη.

Καβγάς με Βορίδη

Βορίδης: Είμαι περήφανος για τη δουλειά μου. Δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του Μαρινάκη. Του Κουρτάκη ναι. Να μη συγχέετε τα πρόσωπα μεταξύ τους.

Όταν ένας υπουργός μιλά με ισοβίτη για 21 λεπτά για υπόθεση ναρκωτικών και στη συνέχεια του στέλνει μήνυμα που του λέει αργεί, θα έρθει και μετά εμφανίζεται εισαγγελέας για να πάρει κατάθεση και όταν μετά δημοσιεύονται συνομιλίες ανακριτικού υπαλλήλου που λέει στον ισοβίτη ότι πρέπει να καταδικαστεί ο Μαρινάκης για να μείνει ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία, να μας πει αν γνωρίζει ο Καμμένος τον ανακριτικό υπάλληλο. Είστε απολογούμενος, κ. Καμμένο, και όχι κατήγορος.

Καμμένος: Καταθέστε τώρα πρότασης μομφής ή προανακριτική. Εάν έχετε τα άντερα, καταθέστε την τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ