Toe ring sandals: Τα κομψά σανδάλια που επέστρεψαν από το παρελθόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Toe ring sandals: Τα κομψά σανδάλια που επέστρεψαν από το παρελθόν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σανδάλια, τα παπούτσια που σταθερά, κάθε σεζόν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών.

Τα σχέδιά τους αναβαθμίζονται συνεχώς και αναποκρίνονται σε κάθε περίσταση. Σανδάλια στη πρωινές καθημερινές εμφανίσεις μας στην πόλη, σανδάλια στις απογευματινές και βραδινές βόλτες, σανδάλια ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Για αν δεν είστε φίλη με τα ψηλοτάκουνα ή θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από αυτά, μπορείτε να επιλέξετε σανδάλια ακόμα και για την εμφάνισή σας σε έναν γάμο.

Τα σανδάλια μπορούν να γίνουν μέρος μιας εντυπωσιακής, αέρινης εμφάνισης. Μπορούν να συνδυαστούν είτε με μάξι είτε με κοντό φόρεμα, με ψηλόμεσο ή με πιο κοντό σορτς και να σας δώσουν πόντους αυτοπεποίθησης.

Οι φετινές τάσεις στα σανδάλια προσφέρουν ποικιλία επιλογών. Στις τοπ επιλογές φέτος είναι τα satin sliders (τα σανδάλια που είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία από μόνα τους, συνήθως τα συναντάμε με πέρλες και δείχνουν «πολύτιμα ή με oversized φιόγκους), τα two-strap sandals (τα άνετα σανδάλια με δύο λουράκια), αλλά και τα flatforms (τo «υβριδικό» παπούτσι που συνδυάζει flat και τακούνι είναι αγαπημένη στιλιστική επιλογή των street style σταρ φέτος. Είτε σε ουδέτερα, είτε σε έντονα χρώματα, καρό ή navy, τα flatform shoes μπορούν να συνδυαστούν με όλα. Είτε glam, είτε κλασικό, είτε με bohemian χαρακτήρα, τα flatform είναι ιδανικά για casual εμφανίσεις). Μια νέα τάση που έρχεται να προστεθεί στις επιλογές είναι το toe ring sandal.

Δείτε την τάση στα σανδάλια που επιστρέφει από το παρελθόν στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TOE RING SANDALS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ