Μια ανάσα από τον Εμενίκε ο Ολυμπιακός - Συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον Εμενίκε ο Ολυμπιακός - Συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτη του Ολυμπιακού θεωρούν τον Εμάνουελ Εμενίκε στην Τουρκία και ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων.

Στον Εμάνουελ Εμενίκε φαίνεται να καταλήγει ο Ολυμπιακός για τη θέση του βασικού επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την αποτυχία του Ντιομερσί Μπιοκανί να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, ο Ολυμπιακός βγήκε ξανά στην αγορά προκειμένου να λύσει το κενό στην επίθεση.

Οπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως τα έχουν βρει στα 2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που πάντως επίσημα δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Εκείνο που προκύπτει πάντως ως πληροφορία, είναι ότι η μεταγραφή του Εμενίκε είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι επαφές του Ουσίγιος με τους Τούρκους φαίνεται πως είχαν θετικό αποτέλεσμα και δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψει ο Αφρικανός στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ