Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο -Oση ζέστη κι αν κάνει [λίστα] - iefimerida.gr

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο -Oση ζέστη κι αν κάνει [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και αυτό επηρεάζει και τα τρόφιμα που έχετε σπίτι σας.

Συνήθως, τα στριμώχνετε όλα, ακόμα κι αυτά που είχατε στον πάγκο ή στα ντουλάπα, μέσα στο ψυγείο και ξενοιάζετε. Σωστά; Λάθος.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κανείς όταν καταπιάνεται με το μαγείρεμα και την κουζίνα, είναι ότι οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν ο φαγητό. Έχοντας αυτό σαν δεδομένο, όταν πιάνουν οι ζέστες, οι περισσότεροι σπεύδουμε να χωρέσουμε κάθε τι που τρώγεται μέσα στο ψυγείο. Εντάξει, λογικός τρόπος σκέψης. Άλλωστε η τεχνολογία των ψυγείων έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που πραγματικά, διατηρούν φρέσκα τα τρόφιμα για εβδομάδες. Μόνο που υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις σε αυτά.

Βλέπετε, μερικά προιόντα, όχι μόνο διατηρούνται εκτός ψυγείου, ακόμα και σε συνθήκες έντονης ζέστης, αλλά τη χρειάζονται προκειμένου να μην αλλοιώνεται η γεύση τους.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο όση ζέστη κι αν κάνει στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόφιμα Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ