Survivor: Αποχώρησε ο Σπαλιάρας - Ποιοί πάνε στον ημιτελικό - iefimerida.gr

Survivor: Αποχώρησε ο Σπαλιάρας - Ποιοί πάνε στον ημιτελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor επί δομινικανικού εδάφους.

Ο Σπαλιάρας δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ότι νιώθει γεμάτος, παρότι θα ήθελε και το «κάτι παραπάνω». «Θα μου μείνει αξέχαστο» είπε και αγκαλιάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι έκλαιγαν συγκινημένοι.

Ετσι, στον ημιτελικό του Survivor που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Τρίτη, θα αγωνιστούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, καθώς και όποιος από τους Κωνσταντίνο Βασσάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλου συγκεντρώσει την υψηλότερη ψηφοφορία μεταξύ του κοινού. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα.

Νωρίτερα, ο Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος) στο τελευταίο αγώνισμα στο παιχνίδι, κέρδισε την ασυλία που τον οδηγεί στον ημιτελικό του Survivor μαζί με τον Μάριο, Ο Ντάνος κέρδισε και ένα εισιτήριο για Κούβα.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ