Αλάσκα: 11χρονος πυροβόλησε αρκούδα και έσωσε συγγενείς του - iefimerida.gr

Αλάσκα: 11χρονος πυροβόλησε αρκούδα και έσωσε συγγενείς του

Φωτογραφία αρχείου: AP/ Luca Bruno
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός 11χρονου αποδείχθηκαν σωτήρια για τους συγγενείς του, όταν μία αρκούδα κινήθηκε εναντίον τους, στην Αλάσκα.

Ο Ελιοτ Κλαρκ περπατούσε στο δάσος με τρία μέλη της οικογένειάς του και τρεις σκύλους, όταν εμφανίστηκε η αρκούδα και κινήθηκε εναντίον τους, σύμφωνα με την Juneau Empire.

«Περπατούσαν οι τέσσερις τους στη σειρά. Ο γιος μου ήταν τρίτος», διηγήθηκε ο πατέρας του. «Η αρκούδα ήρθε από το μονοπάτι και ο πρώτος, ο θείος του, δεν πρόλαβε να βγάλει το όπλο από τον ώμο του», πρόσθεσε. Ομως, ο 11χρονος είχε πιο γρήγορα αντανακλαστικά και πυροβόλησε την αρκούδα τρεις φορές.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο μικρός κατάφερε να σώσει τη ζωή των συγγενών του- αλλά και τη δική του πιθανότατα- επειδή κρατούσε το όπλο στα χέρια του και δεν το είχε στον ώμο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλάσκα αρκούδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ