Το καλοκαιρινό cheesecake που δε θα σου χαλάσει τη δίαιτα - iefimerida.gr

Το καλοκαιρινό cheesecake που δε θα σου χαλάσει τη δίαιτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν σκέφτεστε γλυκά χωρίς πολλές θερμίδες ποια είναι η πρώτη λέξη που σάς έρχεται στο μυαλό; «Ακατόρθωτο»; «Πρόκληση»; Με αυτή τη συνταγή θα σάς αποδείξουμε πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Έχετε μπει σε για τα καλά σε δίαιτα και είναι κρίμα να τη χαλάσετε, ειδικά αν η προσπάθειά σας μετράει πολλές ημέρες ή εβδομάδες. Δεν θα ήταν όμως υπέροχο αν μπορούσατε να απολαύσετε ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά χωρίς να σκέφτεστε τις «συνέπειες» που μπορεί να έχει αυτό στο σώμα σας ή στην αυτοπεποίθηση που νιώθετε στην παραλία;

Είμαστε στην ευχάριστη και περήφανη θέση να σας μιλήσουμε για το πιο ελαφρύ cheesecake που έχετε φτιάξει και γευτεί ποτέ. Πρόκειται για τη light εκδοχή του συγκεκριμένου γλυκού η οποία αξίζει να υπάρχει στο ψυγείο σας και να σάς υπενθυμίζει ότι η ζωή μπορεί να είναι ελαφριά και ταυτόχρονα γλυκιά.

Διαβάστε πώς θα φτιάξετε το πιο light cheesecake στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ