Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) σε Τζανακόπουλο: Τι σχέση έχουν οι κομμουνιστές με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Εθνικολαϊκιστή Καμμένο; - iefimerida.gr

Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) σε Τζανακόπουλο: Τι σχέση έχουν οι κομμουνιστές με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Εθνικολαϊκιστή Καμμένο;

Φωτογραφία: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Χατζησωκράτη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε στην κυβέρνηση ρωτώντας ευθέως τον Τζανακόπουλο για την ελληνική κεντροαριστερά και τη σχέση που θεωρεί ότι έχει με εκείνη της Ισπανίας ή της Πορτογαλίας.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης αναφέρθηκε και στο συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις αλλαγές που γίνονται στην Ευρώπη και μας εγκάλεσε γιατί δεν ακολουθούμε και εμείς ως Ελληνική Κεντροαριστερά. Τόλμησε να μιλήσει για τον Κόρμπιν αλλά αποσιώπησε ότι ο Κόρμπιν έχει ανειρήνευτη διαμάχη με τον Φάρατζ. Ο Φάρατζ είναι σύμμαχος του κυβερνητικού τους εταίρου και πουλέν του Πάνου Καμμένου.

Αναφέρθηκε ακόμη στις αλλαγές στην Ισπανία και την Πορτογαλία στο χώρο της Αριστεράς. Την Πορτογαλία όμως πρέπει να τη διαγράψουν από τα επιχειρήματα τους. Στην Πορτογαλία με κύρια δύναμη τους σοσιαλιστές οι κομμουνιστές οι ριζοσπάστες και η αριστερά έχουν κάνει κυβέρνηση!

Τι σχέση έχουν με την κυβέρνηση που έχει σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Εθνικολαϊκιστή Καμμένο;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ