Δημοφιλή καλοκαιρινά κοκτέιλ με λίγες θερμίδες για να δροσιστείς χωρίς τύψεις - iefimerida.gr

Δημοφιλή καλοκαιρινά κοκτέιλ με λίγες θερμίδες για να δροσιστείς χωρίς τύψεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο χειμώνας να μας φέρνει στο νου τις στιγμές με ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι, όμως το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με τις βραδιές στις ταράτσες, τους κήπους και τα μικρά μπαρ και φυσικά, τα παγωμένα κοκτέιλ που μπαίνουν στην κορυφή των προτιμήσεων των θαμώνων.

Κλασικά ή εξωτικά, με ήπια, spicy, γλυκιά, ξινή ή πικρή γεύση. Η βότκα, το ρούμι, η τεκίλα, το ουίσκι, το τζιν συνδυάζονται με αναψυκτικά, χυμούς φρούτων, σιρόπια, βότανα, μπαχαρικά, αλλά και με τα πιο αναπάντεχα υλικά από την κουζίνα, όπως το αυγό και δημιουργούν ονειρεμένα μπλεντ, για κάθε γούστο και απαίτηση. Τα κοκτέιλ μας γεμίζουν κάθε φορά με θετικά, γευστικά συναισθήματα, παρόλα αυτά συχνά παραβλέπουμε το γεγονός, ότι ο συνδυασμός όλων αυτών των υλικών δεν παύει να είναι μια «θερμιδική βόμβα» που προσθέτει παραπανίσιους πόντους στο σώμα μας (και πιο συγκεκριμένα κενές θερμίδες), αν μάλιστα αφεθούμε και δεν προσέξουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η λύση δεν βρίσκεται στο να στερηθείτε αυτήν την αγαπημένη σας απόλαυση, αλλά στο να επιλέξετε εκείνα που δεν είναι τόσο απαγορευτικά (ακόμα και αν δεν κάνετε δίαιτα).

Εμείς σας συστήνουμε πέντε από αυτά, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς τύψεις, αφού έχουν λίγες μόνο θερμίδες, ενώ δεν θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε, αφού είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και αρεστά.

Δημοφιλή κοκτέιλ για να δροσιστείς χωρίς τύψεις στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοκτέιλ καλοκαίρι δροσιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ