Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην παραλία της Κάτω Αχαΐας - iefimerida.gr

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στην παραλία της Κάτω Αχαΐας

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC/Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία το Σάββατο καθώς ξέσπασε φωτιά στην παραλία της Κάτω Αχαΐας, κοντά σε αντλιοστάσιο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα του Σαββάτου ενώ στο σημείο παραμείνουν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 άνδρες.

Η πυρκαγιά έχει αποτεφρώσει 10 στρέμματα αγροτικής έκτασης.

Συγκεκριμένα, οι 14 πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης με την συνδρομή 7 οχημάτων και πεζοπόρου τμήματος, κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με το tempo24.gr, στην περιοχή Μπούκα κοντά στο αντλιοστάσιο.

Στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο της ΔΕΗ. Πηγές αναφέρουν πως η πυρκαγιά πιθανόν να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στο αντλιοστάσιο.

Πηγή: tempo24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Κάτω Αχαϊα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ