4 είδη τσαγιού που καίνε το λίπος -Πίνονται και κρύα το καλοκαίρι - iefimerida.gr

4 είδη τσαγιού που καίνε το λίπος -Πίνονται και κρύα το καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρές προπονήσεις και σωστή, ισορροπημένη διατροφή είναι σίγουρα μερικά βασικά συστατικά της επιτυχημένης «συνταγής» όσων ανθρώπων διαθέτουν αψεγάδιαστο και καλλίγραμμο σώμα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι γνωρίζουν καλά, ότι υπάρχουν και μερικά μικρά μυστικά που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια προς το αδυνάτισμα και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα πιο γρήγορα, καταπολεμώντας έναν από τους μεγαλύτερους «εχθρούς» του σώματος που δεν είναι άλλος από το λίπος. Ανάμεσα σε αυτά τα μυστικά βρίσκεται και η κατανάλωση τσαγιού.

Αν στο νου σας αυτό το φυσικό ρόφημα έχει χειμερινό χαρακτήρα, εμείς σας λέμε, ότι υπάρχουν τέσσερα είδη του, που αξίζουν μια θέση στη διατροφή σας όλο το χρόνο, γιατί έχουν γενικότερα ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό, όμως - και κυριότερο -ανήκουν στις πρώτες θέσεις των τσαγιών με έντονη και αποτελεσματική λιποδιαλυτική και αδυνατιστική δράση. Και όχι δεν μιλάμε για το κλασικό πράσινο τσάι!

Τα 4 είδη τσαγιού που καίνε το λίπος στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΥΟ ΤΣΑΙ καλοκαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ