Το λάθος που κάνεις με το αποσμητικό σου και δεν αποδίδει στη ζέστη - iefimerida.gr

Το λάθος που κάνεις με το αποσμητικό σου και δεν αποδίδει στη ζέστη

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πιο απαραίτητα όπλα ενάντια στον ιδρώτα που προκαλείται από τη ζέστη. Υπάρχει όμως ένα λάθος που σχεδόν όλοι κάνουμε στη χρήση του με αποτέλεσμα να μην αποδίδει τόσο αποτελεσματικά όσο θα θέλαμε.

Σκεφτείτε λίγο τη ρουτίνα που ακολουθείτε όταν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι σας. Ντύνεστε, χτενίζεστε, βάφεστε, φτιάχνετε την τσάντα σας. Λίγο πριν αποχωρήσετε, ψεκάζετε τις μασχάλες (και ίσως και κάποια ακόμα σημεία του σώματός σας) με αποσμητικό με το σκεπτικό ότι έτσι θα περιορίσετε την ανεπιθυμήτη υγρασία και οσμή από τον ιδρώτα.

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται το λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι με το αποσμητικό μας: το εφαρμόζουμε λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι. Δεν θα γίνει κάτι κακό, αλλά με αυτό τον τρόπο μειώνεται κατά πολύ η αποτελεσματικότητα του ενάντια στον ιδρώτα και στη δυσοσμία.


Ποια είναι λοιπόν η σωστή ώρα να το εφαρμόζετε;

Διάβασε την απάντηση καθώς και τι συμβουλεύουν οι ειδικοί στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποσμητικό ιδρώτας ζέστη υγρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ