Μαραντόνα: «Φαινόμενο ο Πούτιν, καρτούν ο Τραμπ» - iefimerida.gr

Μαραντόνα: «Φαινόμενο ο Πούτιν, καρτούν ο Τραμπ»

Φωτογραφία: AP/ Rob Harris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εκθείασε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την άφιξή του στη Μόσχα.

«Νομίζω ότι μετά τον Ούγκο Τσάβεζ και τον Φιντέλ Κάστρο, ο Πούτιν, μαζί με τον Ντανιέλ Ορτέγκα και τον Εβο Μοράλες αποτελούν την κορυφαία ''λίγκα'' των πολιτικών ηγετών», δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το RT.

«Ο Πούτιν μπορεί να φέρει ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο. Είναι απλά φαινόμενο», συνέχισε ο Μαραντόνα, που πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί τον Αμερικανό πρόεδρο εκ των κορυφαίων ηγετών. «Για εμένα, είναι περισσότερο σαν καρτούν. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, αλλάζω κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 56χρονος Αργεντινός σημείωσε μάλιστα ότι κατά την άποψή του οι ΗΠΑ δεν είναι η κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο. «Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα. Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον ο σερίφης. Θα βρούμε ένα όπλο για να ανταγωνιστούμε αυτό που έχουν», δήλωσε.

Κανείς δεν θέλει πόλεμο, τόνισε, αλλά «Οταν βλέπεις τέτοιους χαρακτήρες από καρτούν, όπως ο Τραμπ, αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι τον πιάσει εμμονή, μπορεί όλοι να γίνουμε εχθροί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ