Διασκέδαση στην άμμο! -Τα πιο χαλαρά beach bars της Αττικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Διασκέδαση στην άμμο! -Τα πιο χαλαρά beach bars της Αττικής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά, οπότε αν ακόμα δεν έχετε κάνει την πρώτη σας βουτιά, ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε το διήμερο και να εξορμήσετε στις παραλίες της Αττικής για να δροσιστείτε.

Κι επειδή ο ήλιος θα είναι καυτός, βρείτε ένα ωραίο beach bar και υποδεχτείτε το καλοκαίρι επίσημα με ένα κοκτέιλ.

Bolivar Beach Bar

Με πολυετή πια παρουσία το εξωτικό αυτό beach bar συνεχίζει να προσφέρει τις δροσερές υπηρεσίες του στους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Η παραλία του είναι η πρώτη οργανωμένη που συναντά κανείς από το κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση με τραμ, λεωφορείο ή αυτοκίνητο (με άνεση στο παρκινγκ). Καλύπτεται με λευκή άμμο και ψιλό βότσαλο και κατά μήκος της θα βρείτε σκιερά δέντρα, φοίνικες και μεγάλη έκταση γκαζόν. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε ξαπλώστρες κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες και να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά και όλες τις ανέσεις που προσφέρει το Bolivar Beach Bar.

Τα πιο χαλαρά beach bars της Αττικής για διασκέδαση στην άμμο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ beach bars
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ