Ενοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοπλος άνοιξε πυρ στο νοσοκομείο Bronx Lebanon στη Νέα Υόρκη, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρία τουλάχιστον θύματα και άγνωστο αριθμό τραυματιών ανάμεσά τους και γιατροί.

Ο Τζ. Πίτερ Ντόναλντ, εκπρόσωπος τύπου του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός.

One shooter is deceased at the hospital. https://t.co/qgRQdwd33j

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών ή των νεκρών αλλά η αστυνομία κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες.

UPDATE: The shooter is deceased. Several others are injured regarding the shooting at Bronx Lebanon Hospital.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

#BREAKING NYPD is responding to reports of gunfire at Bronx-Lebanon Hospital Center In New York pic.twitter.com/aJMMrrSWnX

Σύμφωνα με το ABC, που επικαλείται επίσημες πηγές της αστυνομίας, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και τουλάχιστον 3 νεκροί.

Πληροφορίες από τους NY Times αναφέρουν ότι τα 3 θύματα είναι είναι γιατροί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είναι ψηλός, αδύνατος και φορά μπλε πουκάμισο με ιατρική ρόμπα.

Η New York Daily ισχυρίζεται ότι υπήρχαν ίχνη αίματος που ξεκινούν από τον δεύτερο και φτάνουν ως τον 8ο όροφο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 5-6 ενδεχομένως και περισσότερους τραυματίες. Γιατροί, νοσοκόμοι και ασθενείς κλεδωθηκαν σε διάφορα δωμάτια του 16ου και 17ου ορόφου για να προστατευτούν.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η αστυνομία εικάζει ότι ο δράστης είναι πρώην υπάλληλος του νοσοκομείου. Οι ίδιες πηγές μιλούν για έναν έγχρωμο άνδρα ο οποίος φορά ιατρική ρόμπα και περιφέρεται με ένα M16 στους ορόφους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ανεπίσημο λογαριασμό των ρεπουμπλικανών του Τενεσί ο δράτης έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο dr. Χένρι Μπέλο.

BREAKING PHOTO: gunman at Bronx Lebanon Hospital identified by NYPD as Dr. Henry Bello, former employee at hospital. pic.twitter.com/lV0JpxudcK

Due to reports of a shooting incident at Bronx Lebanon Hospital, avoid the area of 1650 Grand Concourse. More information to follow.

#BREAKING: #NYPD mobilizing #activeshooter response at #BronxLebanonHospital; still very little confirmable information. #abc7ny pic.twitter.com/vIoYNT2j8N

#BREAKING: First images of scene at Active shooting at #BronxLebanon Hospital @JoshEiniger7 pic.twitter.com/Ni7Vuj9Ebv

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη ένοπλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ