Πορνοστάρ αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο σεξ - iefimerida.gr

Πορνοστάρ αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως η ιδέα του να παρακολουθήσεις μια ταινία τους να μην έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου. Ισως οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου να είναι το «όπλο» σου κάθε φορά που σκέφτεσαι να διεγείρεις ένα σύντροφο και να τον ρίξεις στο κρεβάτι.

Οποια κι αν είναι η γνώμη σου για τους σταρ των ακατάλληλων ερωτικών ταινιών, ένα είναι βέβαιο: πως μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τη σεξουαλική σου ζωή.

Και αυτό, γιατί μπορεί οι περιπέτειες με το άλλο σου μισό να είναι γεμάτες εκπλήξεις και πάθος στις αρχές, όμως αργότερα, υπάρχει πιθανότητα η φλόγα αυτή να σβήσει, ο ενθουσιασμός να χαθεί και να δώσει τη θέση του στην πλήξη.

Πριν προλάβεις να κατηγορήσεις το αντίθετο φύλο, 2 σταρ ακατάλληλων ερωτικών ταινιών μιλούν στο Cosmopolitan για τα δικά σου λάθη, εκείνα που είναι αποκλειστικά δικό σου «προνόμιο» και ευθύνονται για τον εκνευρισμό ή το ξενέρωμα του παρτνέρ σου.

Τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο σεξ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ έρωτας γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ