Ταχτσίδης: «Δεν έρχομαι στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα για... τουρισμό» - iefimerida.gr

Ταχτσίδης: «Δεν έρχομαι στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα για... τουρισμό»

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον 26χρονο χαφ να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα».

H ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου, Παναγιώτη Ταχτσίδη».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τόνισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είδα ένα project που με ενδιέφερε πάρα πολύ. Απάντησα αμέσως ναι! Είμαι ανυπόμονος να αισθανθώ όλη αυτή την ατμόσφαιρα και τη δημιουργικότητα που φτιάχνει το Καραϊσκάκη. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Ελλάδα για τουρισμό. Έρχομαι για τίτλους, τους οποίους θέλω να συνεχίσει να κατακτά ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι το UEFA Champions League και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας».

Τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Τορίνο επιβεβαίωσαν νωρίτερα και τα ιταλικά ΜΜΕ. Ωστόσο, ιστοσελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Τορίνο, προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα, αφού αποκαλύπτουν τα οικονομικά δεδομένα του deal. Συγκεκριμένα, το «toro.it» αναφέρει ότι πρόκειται για κανονική μεταγραφή του διεθνούς αμυντικού χαφ στους πρωταθλητές Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο πλευρών βρέθηκε στο 1 εκατ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ταχτσιδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ