Formula 1: Τέλος εποχής Ντένις στη McLaren μετά από 37 χρόνια - iefimerida.gr

Formula 1: Τέλος εποχής Ντένις στη McLaren μετά από 37 χρόνια

Φωτογραφία: Twitter/McLaren
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχωρεί από τη McLaren ο Ρον Ντένις. Μετά από 37 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, έκοψε πλέον κάθε δεσμό μαζί της μετά την πώληση των μετοχών του στο McLaren Technology Group και την McLaren Automotive.

37 ολόκληρα χρόνια μετά, το μαγικό ραβδάκι του Ρον Ντένις έχει φέρει την αγγλική ομάδα στο νούμερο 2 ολόκληρης της Formula 1 πίσω μονάχα από τη Ferrari, καθώς κατά τη διάρκεια της θητείας του πανηγύρισε 17 τίτλους (σε κατασκευαστές και οδηγούς) και 157 νίκες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα σε συμφωνία με τους μετόχους της McLaren.

Είναι το τέλος της εποχής μου στη McLaren και θα μου δώσει τη δυνατότητα να εστιάσω την προσοχή μου σε άλλα ενδιαφέροντα. Έχω πει ότι τα 37 μου χρόνια στο Γουόκινγκ θα πρέπει να θεωρηθούν ως ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της McLaren και εύχομαι κάθε επιτυχία, καθώς η ιστορία συνεχίζεται.

Ίσως η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το ασφαλές ρεκόρ της ομάδας στη Formula1, που είναι ένας φόρος τιμής στην αφοσίωση και τις προσπάθειες εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων, ταλαντούχων και ευσυνείδητων εργαζομένων, τους οποίους είχα το προνόμιο να καθοδηγήσω», τόνισε ο 70χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος πούλησε και τις εναπομείνασες μετοχές που είχε στο όνομά του τόσο στην McLaren Technology Group όσο και στην McLaren Automotive.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντένις McLaren
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ