Απίστευτο: Ραδιοφωνική παραγωγός δεν γνώριζε την Ανι Λένοξ- Της ζήτησε ... δείγμα δουλειάς [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ραδιοφωνική παραγωγός δεν γνώριζε την Ανι Λένοξ- Της ζήτησε ... δείγμα δουλειάς [εικόνα]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τέσσερις φορές βραβευμένη με Γκράμι Ανι Λένοξ, σίγουρα δε χρειάζεται συστάσεις. Τουλάχιστον για τους περισσότερους.

Υπάρχει όμως και κάποια -προφανώς μοναδική- ραδιοφωνική παραγωγός, της άγνωστης εταιρείας New Music Coordinator, η οποία όχι μόνο δε γνωρίζει την Ανι Λένοξ, τη μαγική της φωνή και την πολυετή καριέρα της αλλά είχε και το θράσος να της ζητήσει δείγματα δουλειάς για να ...σκεφτεί αν μπορούν να συνεργαστούν.

Πολλά τα παράλογα, ωστόσο η διάσημη Άνι Λνοξ αντιμετώπισε με χιούμορ την ιστορία και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό το mail που έλαβε από την Kylie, την παραγωγό της εταιρείας.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Λένοξ έλαβε το εξής email, το οποίο αν μη τι άλλο... δεν της έκοβε τα φτερά.

«Άκουσα τη μουσική σου και αλήθεια μου άρεσε! Ψάχνω και ανακαλύπτω καλλιτέχνες που θεωρώ ότι έχουν κάποιες δυνατότητες και τους προωθούμε στον ραδιοφωνικό σταθμό μας. Αν θέλεις και εσύ, παρακαλώ στείλε μας σε MP3 το τελευταίο σου κομμάτι. Θα το προωθήσω στον Γκλέν, τον υπέυθυνο προγράμματος για να δει αν θα τον ενδιέφερε να το συμπεριλάβει στο σταθμό μας» ανέφερε μεταξύ άλλων το email.

Η Λένοξ ανάρτησε το email και σχολίασε με αυτοσαρκασμό «Λέτε να έχω καμιά ευκαιρία;». Πάντως πολλοί ήταν εκείνοι που της πρότειναν να στείλει το «Sweet Dreams» στον υπεύθυνο του σταθμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνι Λένοξ Eurorythmics
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ