Η επιστροφή του καθηγητή Λάνγκτον - iefimerida.gr

Η επιστροφή του καθηγητή Λάνγκτον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον περίφημο «Κώδικα Ντα Βίντσι», κάθε μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν γίνεται θέμα συζήτησης για τους εκατομμύρια αναγνώστες του σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα ο εκδοτικός οίκος έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τη νέα περιπέτεια του καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον που θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Origin».

Origin – Το νέο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν

Ο καθηγητής συμβολογίας και θρησκευτικής εικονογραφίας Ρόμπερτ Λάνγκντον επισκέπτεται το υπερσύγχρονο Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο προκειμένου να παρακολουθήσει μια σημαντική ανακοίνωση. Πρόκειται για μια ανακάλυψη που «θα αλλάξει το πρόσωπο της επιστήμης για πάντα». Οικοδεσπότης της βραδιάς είναι ο Έντμοντ Κιρς, ένας διάσημος νεαρός δισεκατομμυριούχος. Ο Κιρς υπήρξε ένας από τους πιο ευφυείς φοιτητές του Λάνγκτον στο Χάρβαρντ και πλέον έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη χάρη στις υψηλής τεχνολογίας εφευρέσεις του. Στην παρουσίαση που θα κάνει έχει σκοπό να ανακοινώσει μια εκπληκτική ανακάλυψη που δίνει την απάντηση στα δύο θεμελιώδη ερωτήματα της ανθρωπότητας.

Λίγο μετά την έναρξη της πολυαναμενόμενης παρουσίασης, η βραδιά μετατρέπεται σε χάος· εκατοντάδες επισκέπτες και εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν συγκλονισμένοι. Ο καθηγητής Λάνγκντον και η διευθύντρια του Μουσείου αναγκάζονται να διαφύγουν στη Βαρκελώνη. Ο χρόνος τους πιέζει αμείλικτα κι ένας αγώνας δρόμου ξεκινάει –πρέπει πάση θυσία να εντοπίσουν τον απόκρυφο κωδικό που θα ξεκλειδώσει το ανατρεπτικό μυστικό του Κιρς. Κυνηγημένοι από έναν ιδεοληπτικό και άκρως επικίνδυνο εχθρό, οι δυο ήρωες θα ανακαλύψουν τις πιο σκοτεινές πτυχές του ιστορικού και θρησκευτικού γίγνεσθαι. Στοιχεία από τη μοντέρνα τέχνη και αινιγματικά σύμβολα θα τους οδηγήσουν στη συνταρακτική αλήθεια για την προέλευση και τη μοίρα της ανθρωπότητας. Για άλλη μια φορά, οι πόλεις που επισκέπτεται ο Λάνγκτον, η Βαρκελώνη, το Μπιλμπάο, η Μαδρίτη και η Σεβίλλη, αποτελούν στοιχεία-κλειδιά για την πλοκή του μυθιστορήματος.

Το «Origin» θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τον Δεκέμβριο από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ