Αυξήθηκε ο τζίρος στο λιανεμπόριο τον Απρίλιο - iefimerida.gr

Αυξήθηκε ο τζίρος στο λιανεμπόριο τον Απρίλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο κατά 4,6% σε ετήσια βάση τον Απρίλιο καταγράφει η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Σε σχέση με το Μάρτιο του 2017, ο τζίρος εμφανίζεται αυξημένος κατά 9,9%. Aναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Απρίλιο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2016, παρουσίασε αύξηση 4,6% και, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2017, αύξηση 9,9%.

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Απρίλιο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2016, παρουσίασε αύξηση 3,0% και, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2017, αύξηση 8,1%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Απρίλιο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2017, παρουσίασε αύξηση 2,3%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Απρίλιο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου2017, παρουσίασε αύξηση 2,1%.

Αυξήθηκε ο τζίρος στο λιανεμπόριο τον Απρίλιο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιανεμπόριο ΕΛΣΤΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ