Διχάζει τον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Αγκαλιά με τα δίδυμα από παρένθετη μητέρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Διχάζει τον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Αγκαλιά με τα δίδυμα από παρένθετη μητέρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της γέννησης δύο παιδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, λίγες ώρες μετά την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ωστόσο, από τα σχόλια στα social media φαίνεται πως οι θαυμαστές του είναι διχασμένοι.

Τα προηγούμενα χρόνια ένα μυστήριο κάλυπτε τη μητέρα του γιου του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ στα media.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως ο Ρονάλντο, αδυνατώντας να βρει την ιδανική σύζυγο για να κάνει οικογένεια, ήθελε να ζήσει τη χαρά ενός παιδιού.

Λίγο αφότου ανέβασε όμως στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τη φωτογραφία με τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς του, ο κόσμος άρχισε να σχολιάζει προς δύο κατευθύνσεις.

Διχάζει τον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Αγκαλιά με τα δίδυμα από παρένθετη μητέρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Από την στιγμή που τα δίδυμα δεν είναι καρποί του έρωτά του με το Χορχίνα Ροντρίγκεθ, με την οποία ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, οι θαυμαστές του σχολίαζαν και θετικά αλλά και αρνητικά την απόφασή του να φέρει στον κόσμο δύο παιδιά από παρένθετη μητέρα.

Οι μεν του έδιναν συγχαρητήρια που μεγάλωσε την οικογένειά του και έστελναν ευχές, ενώ οι δε τόνιζαν στα σχόλιά τους πως δεν λογάριαζε τα συναισθήματα αυτών των παιδιών που όταν μεγαλώσουν δεν θα νιώθουν τη μητρική στοργή.

Δεν ήταν πάντως και λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως είναι ευλογία το ότι μεγαλώνει την οικογένειά του, βγάζοντας προς τα έξω στοργικότητα, που ο ίδιος δεν γνώρισε από τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ