Ο Βασίλης Λυριτζής αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ - Χωρίζει το δίδυμο με τον Δημήτρη Οικονόμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βασίλης Λυριτζής αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ - Χωρίζει το δίδυμο με τον Δημήτρη Οικονόμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από κοινή επαγγελματική πορεία πολλών ετών, ο Βασίλης Λυριτζής «χωρίζει» από τον Δημήτρη Οικονόμου, καθώς ο πρώτος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ.

Το «διαζύγιο» και την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν μαζί σήμερα το πρωί οι δύο δημοσιογράφοι, με τον Δημήτρη Οικονόμου να αποχαιρετά τον Βασίλη Λυριτζή.

«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας και της εκπομπής όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, ενώ ο Βασίλης Λυριτζής επεσήμανε πως «οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου, μάλιστα, δήλωσε φορτισμένος συναισθηματικά, καθώς είναι επαγγελματικά με τον Λυριτζή από το 1989.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής ανέφερε ότι κλείνει ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας και σημείωσε: «Φαντάζομαι κάποιος άλλος θα ανοίξει. Οι κύκλοι στη ζωή ανοίγουν και κλείνουν».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «διαζύγιο»

«Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής "Πρώτη Γραμμή", τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δύο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ