Με τις «ευχές» Αραούχο έρχεται ο Λιβάγια στην ΑΕΚ - Απαντά θετικά ο Κροάτης - iefimerida.gr

Με τις «ευχές» Αραούχο έρχεται ο Λιβάγια στην ΑΕΚ - Απαντά θετικά ο Κροάτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Λιβάγια αφού δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να πει το «ναι» στους ανθρώπους της ΑΕΚ και να ενσωματωθεί απευθείας στην αποστολή της Ένωσης στην Πολωνία.

Τα «ψώνια» από την Λας Πάλμας φαίνεται πως θα συνεχιστούν για την ΑΕΚ. Μετά τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο πέρυσι και την απόκτηση του Ελντερ Λόπες φέτος, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αναμένεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Μάρκο Λιβάγια δέχθηκε τις προτροπές του Αραούχο για να απαντήσει θετικά στην ΑΕΚ. «Πήγαινε στην ΑΕΚ, θα σε έχουν σαν Θεό» ήταν η ατάκα του Αργεντινού στον Κροάτη σέντερ φορ, ο οποίος απομένει να δώσει τη θετική του απάντηση.

ΑΕΚ και Λας Πάλμας τα έχουν βρει σε όλα, αφού η Ένωση θα καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη το οποίο ανέρχεται στις 700.000 ευρώ ενώ θα πληρώσει και 300.000 ευρώ ενοίκιο στην ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μάλιστα στην «Ωρα για Σπορ», θα μπει και οψιόν αγοράς του Λιβάγια το ερχόμενο καλοκαίρι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σερχιο αραουχο μαρκο λιβαγια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ