Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει φρεσκάδα χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ - iefimerida.gr

Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει φρεσκάδα χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι θέλουμε το σπίτι μας να μυρίζει σαν φρεσκοπλυμμένα σεντόνια ή σαν δωμάτιο ξενοδοχείου. Δηλαδή με ένα άρωμα φρεσκάδας που θυμίζει πούδρα ή θαλασσινό αεράκι.

Συνήθως βέβαια, και ειδικά τους θερμούς μήνες, το σπίτι περισσότερο θα λέγαμε ότι μυρίζει με αυγά τηγανιτά ή τέλος πάντων το φαγητό που φτιάξαμε την ίδια μέρα. Πως μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν να το καθαρίσατε πριν πέντε λεπτά;

Σε κανέναν δεν αρέσει να μπαίνει στο σπίτι του και να του έρχονται μυρωδιές φαγητού (όχι φρεσκομαγειρεμένου, αλλά χτεσινού) ή παπουτσιών ή σκουπιδιών (πόσο μάλλον αν περιμένει κι επισκέψεις!), αλλά με τη ζέστη και την υγρασία οι μυρωδιές εντείνονται.

Βρήκαμε το κόλπο-αντίδοτο. Και για την ακρίβεια, το κόλπο όχι απλώς για να εξαφανίσετε τις δυσάρεστες μυρωδιές, αλλά να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει με καθαρό δωμάτειο πεντάστερου ξενοδοχείου.

Πώς να κάνεις το σπίτι να μυρίζει φρεσκάδα χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι καθαριότητα φρεσκάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ