Η Τσέλσι μπαίνει σφήνα για Μανωλά -Δύσκολα πια για Ζενίτ - iefimerida.gr

Η Τσέλσι μπαίνει σφήνα για Μανωλά -Δύσκολα πια για Ζενίτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζει απίθανο πλέον να προχωρήσει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με έναν από τους κορυφαίους Ιταλούς δημοσιογράφους, η ρωσική ομάδα «απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της» για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Αυτό γράφει χαρακτηριστικά ο Αλφρέντο Πεντουλά και ήδη έχει γίνει... viral στην Ιταλία, κάτι που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως μάλλον ισχύει η πληροφορία του. Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής στόπερ της Ρόμα δεν ήθελε να πληρώνεται με ρούβλια και γι' αυτό... μπλόκαρε η μετακίνησή του στη Ρωσία, ενώ τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, φέρεται να έκανε δεύτερες σκέψεις για το deal με τη Ζενίτ, περιμένοντας ενδεχομένως κάτι... καλύτερο (βλέπε Τσέλσι ή και Ίντερ που «παίζει» ξανά τις τελευταίες ώρες).

Η Τσέλσι πάντως εμφανίζεται έτοιμη να «κλέψει» τον Μανωλά και το έγκυρο «Sky Sports» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Έλληνα στόπερ. Το «Sky Sports» έφτιαξε το προφίλ του Κώστα Μανωλά στο εκτενέστατο αφιέρωμα του, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα αμυντικό ως τον παίκτη που «...προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζον Τέρι» στην Τσέλσι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Ρίτσαρντ Μόργκαν αναφέρεται στην καριέρα του Μανωλά, τις ομάδες που αγωνίστηκε, αλλά και στο στιλ παιχνιδιού του.

«Ο Μανωλάς είναι ένας σκληρός, δυναμικός αμυντικός, που έχει όλο το ''πακέτο'', με… καυτή πάσα και ποιότητα, που του επιτρέπει να παίξει άνετα στο γρήγορο πρωτάθλημα της Premier League. Επίσης, έχει τη φήμη ενός από τους καλύτερους παίκτες στο μαρκάρισμα στη Serie A. Εν κατακλείδι, ο Μανωλάς είναι ένας κεντρικός αμυντικός… παλαιάς κοπής, που αγαπάει τα τάκλιν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανωλάς Ρομά Ζενίτ Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ