Οικογενειακό δείπνο στην Πάρο για τον Τζον Μπον Τζόβι [βίντεο] - iefimerida.gr

Οικογενειακό δείπνο στην Πάρο για τον Τζον Μπον Τζόβι [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές στα αγαπημένα του ελληνικά νησιά κάνει μαζί με την οικογένειά του ο διάσημος frontman των Μπον Τζόβι, Τζον Μπον Τζόβι.

Μετά τη Μύκονο ο Μπον Τζόβι έφτασε με τη θαλαμηγό του στο νησί της Πάρου, όπου η κάμερα τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τοπικές λιχουδιές σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Νωρίτερα, μαζί με την σύζυγό του Ντόροθι Χάρλι και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, έκαναν την κλασική, τουριστική βόλτα στα σοκάκια της Νάουσας πριν καταλήξουν για δείπνο με θαλασσινά και φρέσκα ψάρια.

Η διάσημη οικογένεια έφτασε με πτήση απευθείας από την Νέα Υόρκη και κατευθύνθηκαν χωρίς καθυστέρηση στην Ύδρα και έπειτα στις Σπέτσες, ξεκινώντας τη δική τους κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά

Στη Μύκονο

Χθες, Τετάρτη ο διάσημος μουσικός Τζον Μπον Τζόβι και frontman του ροκ συγκροτήματος Μπον Τζόβι ήταν στη Μύκονο.

Ο καλλιτέχνης βρίσκεται στη χώρα μας με την οικογένειά του και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ελληνικές λιχουδιές.

Ο φακός τον απαθανάτισε σε εστιατόριο στην Ψαρρού, όπου γευμάτισε με φίλους. Έχοντας στα 55 του άσπρα μαλλιά και φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, ο σταρ έχει ξανα έρθει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως λατρεύει την χώρα μας.

mr Jon Bon Jovi in #mykonos #now thank you captain for the photo! #jonbonjovi #nikossahas #captain #rockstar #myconian #nights

A post shared by Thiki® (@thikigreece) on Jun 28, 2017 at 3:28pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρος Τζον Μπον Τζόβι δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ