Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων [βίντεο] - iefimerida.gr

Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο νέα τραγωδία στο Μενίδι, καθώς οδηγοί λεωφορείων καταγγέλλουν ότι πέρασαν ξυστά από δίπλα τους δύο αδέσποτες σφαίρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 18:35 το απόγευμα της Πέμπτης ένας οδηγός του ΟΑΣΑ που βρισκόταν στην αφετηρία των λεωφορείων, στην οδό Χρήστου Δέδε 14 στο Μενίδι, κατήγγειλε ότι άκουσε έναν θόρυβο στις φυλλωσιές και στη συνέχεια βρήκε βλήμα από όπλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στους συνδέλφους του, θα παραδώσει το βλήμα στο Α.Τ Μενιδίου.

Οπως είπε στο κανάλι «Ε» ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, έπεσαν δύο αδέσποτες σφαίρες οι οποίες μάλιστα πέρασαν ξυστά από οδηγούς λεωφορείων. Οπως πρόσθεσε, οι συνάδελφοί του έκαναν διάλειμμα, όταν άκουσαν έναν θόρυβο από τα δέντρα και οι σφαίρες έπεσαν δίπλα τους.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το περιστατικό συνέβη μόλις ένα τετράγωνο πίσω από το σχολείο όπου ο 11χρονος Μάριος έχασε τη ζωή του το βράδυ της 8ης Ιουνίου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μίας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ