Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Οτσόα -Στο προσκήνιο ο Πασχαλάκης - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Οτσόα -Στο προσκήνιο ο Πασχαλάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκιγέρμο Οτσόα παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του και αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει για την απάντησή του στην βελτιωμένη πρόταση που του έχει καταθέσει.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ ανέβασε την προσφορά του Δικεφάλου του Βορρά για διετές συμβόλαιο από τις περίπου 700.000 ευρώ που πρόσφερε αρχικά κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Ο Οτσόα ζητά περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον δελεάσει και με διάφορα μπόνους που του δίνει για όλους τους στόχους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πριμ εισόδου στους ομίλους του Europa League και πρόκριση σε νοκ άουτ φάσεις).

Τον Μεξικανό πορτιέρο θέλει η Λας Πάλμας, του έχουν κάνει κρούση τρεις τουρκικοί σύλλογοι, ενώ υπάρχει και μία άκρως δελεαστική από πλευράς χρημάτων πρόταση από τις ΗΠΑ.

Η υπόθεση θέλει χρόνο για αυτό και έχουν ενεργοποιηθεί ξανά οι σκέψεις για την απόκτηση ενός δεύτερου τερματοφύλακα, με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να υπάρχει μία έτοιμη λύση στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού ακόμη κι αν αποκτηθεί ο Οτσόα, θα χρειαστεί και χρόνος για διακοπές. Επιλογή μπορεί να είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αν ο ΠΑΣ και ο ίδιος συμφωνήσουν στην προοπτική του δανεισμού ή κάποιος ξένος από αυτούς που υπάρχουν στη λίστα του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ οτσοα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ