Αυτό είναι το μοναδικό ρούχο που δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η Μελάνια Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το μοναδικό ρούχο που δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η Μελάνια Τραμπ [εικόνες]

φωτογραφία: AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας φαίνεται ότι έκανε τη Μελάνια Τραμπ να απαρνηθεί ένα αξεσουάρ που άλλοτε συνήθιζε να φοράει σε... υπερβολή.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μπορεί στο παρελθόν να γύριζε όλη τη Νέα Υόρκη φορώντας το γούνινο καπέλο της, τα γούνινα παλτό της και πολλά άλλα γούνινα αξεσουάρ, ωστόσο πλέον είναι απίθανο να τη δούμε να το επαναλαμβάνει. «Η Μελάνια Τραμπ δεν φοράει γούνες», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας του γραφείου της Πρώτης Κυρίας μιλώντας στο CNN.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές το πότε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ σταμάτησε να φοράει γούνες.

Αυτό είναι το μοναδικό ρούχο που δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η Μελάνια Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με γούνινο καπέλο και παλτό το 2009

Εκτός από τη δήλωση της συνεργάτιδός της στο CNN, η Μελάνια γνωστοποίησε την απόφασή της να μην φορά γούνες και μέσω μιας επιστολής που έστειλε στην Πάμελα Αντερσον, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων. Την επιστολή της τουίταρε η αλλοτινή πρωταγωνίστρια του Baywatch. Η επιστολή της Μελάνια κατέληγε ως εξής: «Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια. Σημαίνουν πολλά. Μαζί μπορούμε να ενθαρρύνουμε πολλές γυναίκες να παλέψουν για τις πεποιθήσεις τους».

Η Πάμελα Αντερσον είχε στείλει στην Πρώτη Κυρία μια οικολογική γούνα, ενός Ρώσου κατασκευαστή faux γούνινων παλτών το Φεβρουάριο με ένα σημείωμα που έγραφε: «Μέσα σε όλο αυτό το χάος της ορκωμοσίας φαινόσασταν εκπληκτική μέσα στο Ralph Lauren σύνολό σας, ένας από τους πολλούς σχεδιαστές που δεν χρησιμοποιούν καθόλου γούνα. Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν επιλέξατε να φορέσετε γούνα. Ως Πρώτη Κυρία θα επηρεάζετε τις τάσεις της μόδας και κάνοντας προσεκτικές επιλογές ρούχων θα ζεστάνετε τις καρδιές πολλών ανθρώπων».

Τη φιλοζωία της Μελάνια Τραμπ τόνισε και ο αντιπρόεδρος της PETA με επιστολή του στο Hollywood Reporter, όπου έγραφε ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει αποδείξει τη στήριξή της στους οργανισμούς υποστήριξης των δικαιωμάτων των ζώων που καταδικάζουν τις εταιρείες που χρησιμοποιούν γούνες στα ρούχα τους. «Η Μελάνια επισκέφθηκε πρώτη φορά επίδειξη της PETA πριν μερικά χρόνια και χαρακτήρισε αγαπημένο της σχεδιαστή τον Μαρκ Μπόουερ, παλαιό υποστηρικτή της οργάνωσης που δεν χρησιμοποιεί γούνα και δέρμα στις συλλογές του».

Αυτό είναι το μοναδικό ρούχο που δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η Μελάνια Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το μοναδικό ρούχο που δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η Μελάνια Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με γούνινο παλτό το 2011Με γούνα το 2005

Φωτογραφίες: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γούνα μόδα Μελάνια Τραμπ ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ