Οι άνθρωποι με αυτό το χαρακτηριστικό έχουν λιγότερους πονοκεφάλους - iefimerida.gr

Οι άνθρωποι με αυτό το χαρακτηριστικό έχουν λιγότερους πονοκεφάλους

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με νέα έρευνα, η καλύτερη θεραπεία για τις ημικρανίες δεν είναι τα παυσίπονα, αλλά η ίδια σας η ψυχολογία.

Έχετε πάρει ένα σωρό παυσίπονα που κυκλοφορούν στην αγορά, έχετε επισκεφτεί παθολόγο, έχετε μιλήσει στο φαρμακοποιό σας, έχετε δοκιμάσει σπιτικά γιατροσόφια, έχετε στραφεί και στο -κατά πολλούς εξαιρετικά αποτελεσματικό- ξεμάτιασμα, αλλά τίποτα. Οι πονοκέφαλοι επιμένουν.

Φυσικά, ακόμα και να μην υποφέρετε τόσο έντονα, κανείς δε θέλει να νιώθει το κεφάλι του έτοιμο να σπάσει, ειδικά όταν πρόκειται για τις ώρες που είστε στη δουλειά. Πριν σπεύσετε να ανοίξετε άλλο ένα κουτάκι με παυσίπονα, υπάρχει ένας πιο αποτελεσματικός και με πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τρόπος να μειώσετε τους πονοκεφάλους. Δεν πρόκειται για φαρμακευτική θεραπεία, αλλά για ένα χαρακτηριστικό που, λίγο-πολύ, όλοι έχουμε στην προσωπικότητα μας και ίσως απλώς να χρειάζεται να το ενισχύσουμε. Ποιο είναι αυτό;

Διάβασε το μυστικό για να απαλλαγείς από τις ημικρανίες στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πονοκέφαλος ημικρανίες θεραπεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ