Ο πρόεδρος της Βουλής κατηγορεί για προβοκάτσια την ΠΟΑΣΥ - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της Βουλής κατηγορεί για προβοκάτσια την ΠΟΑΣΥ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση με νόημα και με αιχμές για προβοκάτσια από την ΠΟΑΣΥ, για το θέμα που έχει προκύψει από την ακύρωση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, έκανε ο Νίκος Βούτσης.

Αν και όταν ρωτήθηκε -σε συνέντευξη Τύπου που έδινε για θέματα της Βουλής- ανέφερε «δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο και αυτό που λέω είναι θέση», λίγο αργότερα, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε:
«Θα μπορούσα να καταλάβω την όλη κίνηση εάν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια για κοινωνικά ζητήματα σε μια σειρά θεμάτων όπως τα ναρκωτικά και αν γινόταν αυτό σε διάφορες πλατείες. Αν γινόταν τέτοιες συγκεντρώσεις ξεκινώντας από τα δυτικά προάστια και άλλους δήμους στην Αθήνα, για να φτάσουν και στα Εξάρχεια και να μιλήσουν και για το άβατο. Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι λίγο προβοκασιόν αυτό. Τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ