H Lady Gaga όπως δεν την έχεις ξαναδεί -Χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνα] - iefimerida.gr

H Lady Gaga όπως δεν την έχεις ξαναδεί -Χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνα]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lady Gaga άφησε στο κομοδίνο της τις μακριές βλεφαρίδες, το έντονο eye-liner, τα γκλίτερ, τα λαμπερά κραγιόν, τις χρωματιστές περούκες και τα φλύαρα αξεσουάρ και ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά.

Οι avant garde εμφανίσεις και τα εκκεντρικά λουκ έχουν γίνει ταυτόσημα του ονόματός της, αλλά, τελικά, η Lady Gaga είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή χωρίς αυτά.

Και η τρανή απόδειξη είναι η τελευταία ανάρτηση της στο Instagram με μια φωτογραφία στην οποία είναι εντελώς φυσική.

Δεν μένουμε σπίτι της για να μπορούμε να σάς διαβεβαιώσουμε ότι είναι εντελώς αμακιγιάριστη, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι το δέρμα της είναι καθαρό. Το θέμα όμως δεν είναι αν φοράει κονσίλερ ή BB cream με χρώμα, αλλά η έλλειψη των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του μακιγιάζ της με τα οποία μάς έχει συνηθίσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας αποκαλύπτει το φυσικό της πρόσωπο. Στα περισσότερα ποστ της στο Instagram είναι φυσική, αλλά το συγκεκριμένο διαφέρει από τα υπόλοιπα, γιατί ο λόγος που ανέβηκε είναι βαθύτατα συγκινητικός.

Δες το ποστ της Lady Gaga στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga selfie celebrities χωρίς μακιγιαζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ