Aυτά είναι τα 4 app που χρησιμοποιούν οι άπιστοι -Για να μην τους πιάνουν - iefimerida.gr

Aυτά είναι τα 4 app που χρησιμοποιούν οι άπιστοι -Για να μην τους πιάνουν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

​Κάποτε έψαχνες απλά τα μέιλ του συντρόφου σου ή το κινητό του, ή έκανες ενδελεχή έρευνα στο ιστορικό του υπολογιστή του.

Σήμερα όμως, που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και ο κόσμος ενημερώνεται πιο εύκολα για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί, το να ανοίξεις το κινητό του φίλου σου μάλλον δεν είναι καθόλου καλή ή έξυπνη κίνηση, καθώς υπάρχει ένα πλήθος εφαρμογών που δίνουν τη δυνατότητα στους άπιστους όχι μόνο να κρύβουν τις επικοινωνίες τους, αλλά και να αντιλαμβάνονται αν τους υποψιάζονται ή τους παρακολουθούν.

Πάντως, αν δεις μερικά από τα παρακάτω app στη συσκευή του φίλου σου, μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσεις.

Private Photo

Αν έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να ψάξεις το κινητό του φίλου σου, θα άνοιγες ποτέ το κομπιουτεράκι; Μάλλον όχι. Ένα app όμως, το Private Photo, μοιάζει με το εικονίδιο της εφαρμογής για τους υπολογισμούς. Ζητάει κωδικό και αν βάλεις τον σωστό, θα βρεθείς μπροστά σε μια σειρά από φωτογραφίες που μάλλον δεν έχεις ξαναδεί ποτέ...

Tiger Text

Αpp που δημιουργήθηκε για επιχειρηματίες, κάποιοι όμως το εκμεταλλεύονται εντελώς διαφορετικά. Επιτρέπει στους χρήστες του να κρύψουν τα μηνύματά τους, ενώ στην περίπτωση που σε καλέσει κάποιος, η ερωμένη σου ας πούμε, και δεν θες να χτυπήσει το τηλέφωνό σου, θα βγάλει απλώς μία ειδοποίηση ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Nosy Trap

Έχεις σχέση και υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφός σου σε υποψιάζεται; Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σε βοηθήσει να το καταλάβεις γιατί αν την ενεργοποιήσεις, αν προσπαθήσει να το ανοίξει για να το ψάξει ενώ δεν είσαι μπροστά, αυτό απευθείας θα τραβήξει φωτογραφία από την μπροστινή κάμερα.

Fox Private Message

Αν δεις τον σύντροφό σου να κουνάει χωρίς λόγο το κινητό του, μάλλον χρησιμοποιεί το Fox Private Message, ένα app το οποίο διαγράφει όλα τα μηνύματα με ένα... κούνημα.

Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα μηνύματα των ιδιωτικών επαφών απευθείας στο δικό του inbox αντί εκείνου της συσκευής.

Εμείς, πάντως, σε προειδοποιήσαμε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ app άπιστοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ