Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα ημερών είναι η έκδοση του πιο ακριβού διαζυγίου στην ιστορία. Η κόρη του πρώην μεγιστάνα της F1, Πέτρα Έκλεστοουν, βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Τζέιμς Σταντ, με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, πάντρεψε την κόρη του Πέτρα το 2011 με τον επιχειρηματία Τζέιμς Σταντ, με μια τελετή σε κάστρο Ιταλίας η οποία κόστισε 12 εκατομμύρια λίρες.

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, μόλις έξι χρόνια μετά βρίσκεται στα δικαστήρια, στο πλευρό της κόρης του, στη δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε η τελευταία με τον σύζυγό της για την έκδοση του διαζυγίου.

Οπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, πρόκειται για το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία. Το ζευγάρι έχει προσλάβει τους καλύτερους δικηγόρους, προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα περουσιακά στοιχεία.

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τους εκτιμητές, η περιουσία και των δύο ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ στην κατοχή τους έχουν δύο ακίνητα, τα οποία αγόρασαν μετά τον γάμο, συνολικής αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενταση στο δικαστήριο

Η Πέτρα Έκλεστοουν εμφανίστηκε στο δικαστήριο έχοντας δίπλα της τόσο τον πατέρα της, όσο και τη μεγαλύτερη αδερφή της, Ταμάρα, αλλά και τα παιδιά της.

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, κατηγορεί τον Τζέιμς Σταντ για επιθετική συμπεριφορά και χρήση ναρκωτικών που τον έκαναν βίαιο απέναντί της κατά τη διάρκεια των έξι τελευταίων ετών, όσο δηλαδή διήρκεσε ο γάμος τους.

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία - Τίτλοι τέλους για Πέτρα Εκλεστοουν και Τζέιμς Σταντ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί από το 2006, απέκτησε τρία παιδιά, την 4χρονη Λαβίνια και τα 2χρονα δίδυμα Τζέιμς και Άντριου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ