Τι σκέφτονται οι άνδρες όταν βλέπουν μια γυναίκα να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο - iefimerida.gr

Τι σκέφτονται οι άνδρες όταν βλέπουν μια γυναίκα να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες ασχολούμαστε πολύ περισσότερο με την εξωτερική μας εμφάνιση και πέρα από την περιποίηση με δεκάδες προϊόντα και καλλυντικά, έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το γυμναστήριο, το οποίο θεωρούμε απαραίτητο στην καθημερινότητα μας.

Κι αν παλαιότερα προτιμούσαμε κάτι πιο χαλαρό και εύκολο, όπως η γιόγκα ή το πιλάτες, πλέον είμαστε εκείνες που ιδρώνουμε περισσότερο.

Η αίθουσα με τα ελεύθερα βάρη που άλλοτε γέμιζε τύπους με φανελάκια, με τις χαρακτηριστικές φαρδιές πλάτες και τα μεγάλα μπράτσα, οι οποίοι έβγαζαν κραυγές όταν έκαναν τις επαναλήψεις τους, κατακλύζεται σχεδόν από κομψές και θελκτικές παρουσίες γένους θηλυκού.

Και όλα αυτά χάρη στο γεγονός, πως η αντίληψη ότι η γυμναστική με τα βάρη θα μας κάνει σαν τον Χαλκ, έχει ξεπεραστεί, αφού τα πραγματικά της οφέλη στην απώλεια βάρους, στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, στην υγεία των οστών, στην αντοχή, στην ικανότητα ελέγχου της σωστής στάσης σώματος και ισορροπίας είναι αποδεκτά.

Διαβάστε τι σκέφτονται οι άντρες όταν γυμνάζεστε στην αίθουσα με τα ελεύθερα βάρη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ