Γκρίζα μαλλιά -Τι να κάνεις όταν εμφανιστούν για πρώτη φορά - iefimerida.gr

Γκρίζα μαλλιά -Τι να κάνεις όταν εμφανιστούν για πρώτη φορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το πέρασμα των χρόνων τα μαλλιά αρχίζουν να χάνουν σταδιακά το πλούσιο και λαμπερό τους χρώμα και τη θέση του καστανού ή μαύρου παίρνουν οι λευκές ή γκρίζες τρίχες.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ανάμεσα στους παράγοντες που τα επηρεάζουν είναι τα γονίδια, αλλά είναι πιθανό αυτή η αλλαγή να έχει σχέση με την υγεία, την ηλικία, ακόμα και με το περιβάλλον.

Παρά το γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν πια ένδειξη γοητείας και σοφίας, γίνονται η δύναμη και η πηγή αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας και κάθε άντρα, υπάρχουν κι εκείνοι που θεωρούν αυτήν την κατά τα άλλα φυσική εξέλιξη των μαλλιών, αντιαισθητική, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και να αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις.

Στην περίπτωση που ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, καλύτερα να τα αγαπήσετε και να τα «αγκαλιάσετε» μόλις σας εμφανιστούν.

Δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε το θέμα των γκρίζων μαλλιών στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκρίζα μαλλιά μαλλιά ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ