Αυτή είναι η νέα BMW X3 [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα BMW X3 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα διαδικτυακή για τη νέα, 3η γενιά, της BMW X3 η οποία είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, πιο άνετη και με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της γερμανικής εταιρείας σε ότι αφορά την ασφάλεια και την απόδοση των κινητήρων.

Το μήκος της είναι πλέον στα 4,708 μέτρα, ενώ η βάση της είναι το νέο πλαίσιο CLAR της εταιρείας με αποτέλεσμα να είναι 55 κιλά πιο ελαφριά σε σχέση με την προκάτοχό της. Το βάρος, κατά την παράδοση της BMW είναι κατανεμημένη ισόποσα (50:50) στους δύο άξονες, ενώ η τετρακίνηση xDrive έχει νέο λογισμικό με πιο «πισωκίνητη» ρύθμιση. Παράλληλα η απόσταση από το έδαφος είναι πλέον 20 εκατοστά επιτρέποντας στην Χ3 να κινηθεί με περισσότερη άνεση εκτός δρόμου.

Αυτή είναι η νέα BMW X3 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η νέα Χ3 είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς Χ που διαθέτει την καινούργια «τρισδιάστατη» μάρκα της εταιρίας, ενώ συνολικά η εικόνα της είναι σπορτίφ, χάρη και στην κλίση της οροφής στο πίσω μέρος της. Στο εσωτερικό διατηρείται σε γενικές γραμμές η κλασική εικόνα των BMW, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες έχουν μεγαλώσει χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο των 2.864 χιλιοστών. Μάλιστα ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από τα 550 έως τα 1.600 λίτρα.

Ο εξοπλισμός, βασικός και εξτρά, περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ένα μεγάλο έγχρωμο head up display και ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη 10,2 ιντσών, φωνητικό έλεγχο αλλά και το σύστημα ελέγχου με χειρονομίες. Παράλληλα εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Τα πακέτα εξοπλισμού είναι τρία, τα xLine, Luxyry Line και M Sport -η τελευταία διαφοροποιείται και οπτικά- ενώ πολλές είναι και οι δυνατότητες προσωποποίησης.

Αυτή είναι η νέα BMW X3 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν αρχικά είναι οι xDrive20d, xDrive 30i, xDrive 30d και η κορυφαία X3 M40i. Η X3 xDrive20d κινείται από τον diesel των 2.000 κυβικών και των 190 ίππων, ενώ η xDrive30d από αυτόν των 3.000 κυβικών με τα 265 άλογα. Η xDrive30i αποδίδει 252 άλογα και η top X3 M40i 360, με το 0-100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνεται σε 4,8 δεύτερα και η τελική της ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ