Ιωάννινα: Συνελήφθησαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον η περίφημη σπείρα των ληστών με τα καλάσνικοφ.

Επειτα από τεράστια, ολονύκτια επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν, στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, οι ληστές με το καλάσνικοφ, οι οποίοι τα ξημερώματα διέπραξαν ληστεία σε βενζινάδικο της Εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τέσσερα άτομα αλβανικής υπηκοότητας, τα οποία, μετά τη ληστεία, διέφυγαν πεζοί, με λεία μόλις 1.100 ευρώ.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν και συνελήφθησαν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Τι είχε συμβεί

Οπως ανέφερε νωρίτερα το epirus post, αργά τη νύχτα, τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Κόνιτσας, κοντά στη Βρύση του Πασά.

Τότε ένας από τους δράστες έστρεψε το καλάσνικοφ που κρατούσε εναντίον του ανθρώπου που εκείνη την ώρα κρατούσε ανοιχτό το βενζινάδικο, πήρε από το ταμείο περίπου 1000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή με τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ