Survivor: Μεγάλη ανατροπή δεδομένων - Στον ημιτελικό ο Μάριος, «βεντέτα» με τον Ντάνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Μεγάλη ανατροπή δεδομένων - Στον ημιτελικό ο Μάριος, «βεντέτα» με τον Ντάνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανατροπή που σίγουρα δεν περίμενε κανείς έκρυβε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας, αυτό που θα έδινε το ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό, ανακοίνωσε στους παίκτες πως στην κρίση του κοινού για την πρόκριση στον τελικό θα τεθούν τρεις και όχι τέσσερις παίκτες.

Την ημέρα που ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε την 24ωρη ψηφοφορία βάσει της οποίας δημιουργήθηκε μια κατάταξη, βρίσκονταν στο παιχνίδι 9 παίκτες. Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για πέντε αποχωρήσεις, οπότε άπαντες κατάλαβαν πως οι τέσσερις που θα απέμεναν θα βρίσκονταν απευθείας στον ημιτελικό.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Χθες, στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία στα ισάριθμα εναπομείναντα αγωνίσματα, εκτός από δώρα και ένα ταξίδι στην Κούβα, θα πάρουν και το απευθείας εισιτήριο στον ημιτελικό, εκεί όπου θα περιμένουν άλλον έναν.

Όσον αφορά τώρα τους τρεις που θα είναι χαμένοι, θα τεθούν την Κυριακή στη διάθεση του κοινού βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας που είχε δημιουργήσει μια κατάταξη. Από αυτή την επιλογή θα αποχωρήσει άλλος ένας και θα μείνουν δύο παίκτες, για τους οποίους δεν είναι ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει ο ένας που θα πάει στον ημιτελικό. Πιθανότατα θα γίνει με μια νέα ψηφοφορία το βράδυ της Δευτέρας, αφού άλλο αγώνισμα δεν πρόκειται να υπάρξει.

O Μάριος στην καλύβα του Ντάνου

Λίγο πριν από το αγώνισμα, ο Μάριος επισκέφθηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην καλύβα του και τον προσκάλεσε -όπως ο ίδιος αποκάλυψε- να κοιμηθεί μαζί τους για να μην είναι μόνος του, ενώ παράλληλα «γνώρισε» και τον νέο φίλο του Ντάνου, τον «Κόνγκο».

Οι παίκτες στη συνέχεια πέρασαν στην παραλία για το αγώνισμα. Ο στόχος, που είχε χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα, απαιτούσε να μείνουν δύο μπαλάκια στην κορυφή ενός κατακόρυφου διαδρόμου.

Μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Μισθοφόρος, ο οποίος έκανε μόνο ήττες, δείχνοντας φυσικά τον θυμό και την απογοήτευσή του.

Αυτός που ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι ήταν ο Βασάλος. Μετρούσε συνεχόμενες νίκες, όμως όταν ο Μάριος με τον Ντάνο άρχισαν να μπαίνουν πιο ζεστά στο παιχνίδι, τον «κατάπιαν», ενώ είχαν μεγάλη βοήθεια και από τον Σπαλιάρα, ο οποίος μετά από καιρό πάλεψε ένα ατομικό αγώνισμα.

Στο φινάλε έμειναν τρεις παίκτες «ζωντανοί». Ντάνος και Βασάλος είχαν από μία ζωή, ενώ ο Μάριος είχε τρεις. Ο personal trainer κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός, νικώντας τον Μάριο, δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στο παιχνίδι.

Ωστόσο ακολούθησε η μονομαχία με τον Ντάνο, ο οποίος κατάφερε να τον νικήσει και να τον πετάξει εκτός παιχνιδιού, οδηγώντας πλέον τη μάχη σε ένα face to face με τον Μάριο.

Ο Αγγελόπουλος κατάφερε να βγει νικητής από την πρώτη τους μονομαχία και το παιχνίδι πήγε σε έναν «τελικό».

Εκεί όμως ο Μάριος αποδείχθηκε πιο γρήγορος και εύστοχος, πήρε τη νίκη, την ατομική ασυλία και το εισιτήριο για τον ημιτελικό, ξεσπώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, για να έρθει η αντίδραση του Ντάνου...

Το τρέιλερ και οι κόντρες

Πλέον, την Κυριακή θα κριθούν όλα. Ένα τελευταίο αγώνισμα, το οποίο θα δώσει μια ατομική ασυλία, άρα και ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ θα στείλει τους άλλους τρεις παίκτες στην επιλογή του κόσμου βάσει της κατάταξης που διαμορφώθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία του κόσμου. Μισθοφόρος και Σπαλιάρας, μάλιστα, φαίνεται να έχουν μια έντονη κόντρα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Μάριος ντανος ημιτελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ