«Θυμωμένοι στη Ζενίτ, εκνευρισμένοι στη Ρόμα με Μανωλά» - iefimerida.gr

«Θυμωμένοι στη Ζενίτ, εκνευρισμένοι στη Ρόμα με Μανωλά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ δύσκολα να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις Ρόμα - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας στόπερ αρνήθηκε την τελευταία στιγμή να υπογράψει στους Ρώσους, ενώ η μεταγραφή ήταν κλεισμένη με τη Ρόμα, επειδή η ρωσική ομάδα επέμενε να τον πληρώνει σε ρούβλια και όχι σε ευρώ. Η συμφωνία του Κώστα Μανωλά με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ήταν 4 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 4 χρόνων. Αλλά η Ζενίτ δεν δέχτηκε την απαίτηση του διεθνούς αμυντικού να αμείβεται σε ευρώ.

Γεγονός που –όπως γράφουν οι Ιταλοί- έχει προκαλέσει εκνευρισμό και απογοήτευση στη Ρόμα που είχε κανονίσει με τους Ρώσους να εισπράξει 40 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για την πώληση του Μανωλά. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν προβλέπεται επανέναρξη των συνομιλιών. «Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία έχει χαλάσει οριστικά. H Ζενίτ εγκαταλείπει την υπόθεση και η Ρόμα βλέπει τα σχέδιά της να καταστρέφονται», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα corrieredellosport.it.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανωλάς Ρομά Ζενίτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ