San Romano Villas: Οι βίλες στην Τήνο που σας περιμένουν για να γίνουν το δικό σας πολυτελές εξοχικό για τις διακοπές σας - iefimerida.gr

San Romano Villas: Οι βίλες στην Τήνο που σας περιμένουν για να γίνουν το δικό σας πολυτελές εξοχικό για τις διακοπές σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκπληκτικές παραλίες, τα όμορφα χωριά, η άγρια ομορφιά του νησιού, η ζωή και οι ρυθμοί του νύχτα-μέρα, αλλά και οι ξεχωριστές τουριστικές υποδομές έχουν κάνει την Τήνο έναν από τους πιο hot προορισμούς διακοπών τα τελευταία χρόνια.

Μικροί-μεγάλοι, καθ' όλη τη διάρκεια του μεγάλου ελληνικού καλοκαιριού, κατακλύζουν το νησί, τα μοναδικά γραφικά χωριά του και τις παραλίες του. Αγιος Φωκάς, Αγιος Πέτρος, Απηγανιά, Αποθήκες, Αγιος Σώστης, Αγάπιανη, Αγία Κυριακή, Αγία Θάλασσα, Αγιος Ρωμανός. Στην τελευταία, τον Αγιο Ρωμανό, με τα γαλαζοπράσινα νερά, ένα ξενοδοχείο που δρν μοιάζει με τα κλασικά και συνηθισμένα, κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για το San Romano Villas, ένα συγκρότημα από βίλες, εντυπωσιακές κατοικίες που προσφέρουν τη δυνατότητα για μια εναλλακτική διαμονή που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα και την αποκλειστικότητα, κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με τα κλασικά θέρετρα και τα δωμάτια ξενοδοχείου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ San Romano Villas Τήνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ