Οι Βερολινέζοι αστυνομικοί απολογήθηκαν για το «άγριο» πάρτι τους στο Αμβούργο: Ανθρωποι είμαστε - iefimerida.gr

Οι Βερολινέζοι αστυνομικοί απολογήθηκαν για το «άγριο» πάρτι τους στο Αμβούργο: Ανθρωποι είμαστε

Φωτογραφία: AP/ Bodo Marks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία του Βερολίνου δήλωσε ότι τα στελέχη της είναι άνθρωποι, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι τρεις μονάδες εστάλησαν πίσω από το Αμβούργο, μετά το «άγριο» πάρτι που έκαναν εκεί, με δημόσιες σεξουαλικές περιπτύξεις και στριπτίζ μεταξύ άλλων.

«Ναι, κάναμε πάρτι», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook, με μία φωτογραφία αστυνομικών και τη λεζάντα «άνθρωποι». «Μέθυσαν, χόρεψαν, ούρησαν και ναι επίσης έκαναν σεξ», συνέχιζε.

Οι μονάδες αυτές εστάλησαν στο Αμβούργο, για τα ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας ενόψει της Συνόδου των G20, την επόμενη εβδομάδα. Οταν όμως δημοσιοποιήθηκε το «τρελό» πάρτι που έκαναν στο καμπ που είχαν εγκατασταθεί, τους έστειλαν πίσω στο Βερολίνο. Περίπου 220 αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους στο Αμβούργο, επειδή στο πάρτι μεταξύ άλλων κάποιοι έκαναν σεξ και ουρούσαν δημόσια, ενώ μία αστυνομικός, φορώντας μπουρνούζι, έκανε στριπτίζ κρατώντας το υπηρεσιακό όπλο της.

Η αστυνομία του Βερολίνου, προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα ανέφερε ότι δύο αστυνομικοί είχαν γενέθλια και οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να οργανώσουν πάρτι, στο καμπ που είχαν εγκατασταθεί. «Μέσα στις στολές είναι άνθρωποι. Νεαροί άνδρες και γυναίκες, που έχουν βαριά καθήκοντα όταν είναι σε υπηρεσία και συνήθως είναι πολύ επαγγελματίες», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με το Reuters. Επίσης, απολογήθηκε στους αστυνομικούς από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, οι οποίοι έμεναν στον ίδιο χώρο με τους Βερολινέζους συναδέλφους τους, αλλά δεν μετείχαν το πάρτι το οποίο κράτησε έως τις 6:30 το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμβούργο G20 Αστυνομικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ