Καμμένα Βούρλα: Εντοπίστηκε «εξελιγμένη» φυτεία με χασίς- Πάνω από 1.000 δενδρύλλια - iefimerida.gr

Καμμένα Βούρλα: Εντοπίστηκε «εξελιγμένη» φυτεία με χασίς- Πάνω από 1.000 δενδρύλλια

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC/ Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ιδιαίτερα εξελιγμένη χασισοφυτεία, δομημένη μάλιστα σε τρία επίπεδα, εντόπισαν την Τετάρτη αστυνομικοί της Α΄ ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Λαμίας σε δύσβατη περιοχή πάνω από το Καμμένα Βούρλα.

Στην περιοχή πέταξε μάλιστα, μετά τον εντοπισμό της χασισοφυτείας σηκώθηκε και ελικόπτερο από την Αθήνα, που πέταξε στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και άλλων φυτειών, αφού το μέρος είναι δύσβατο και θα μπορούσε να φιλοξενεί και άλλες καμουφλαρισμένες χασισοφυτείες, αναφέρει το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φυτεία εντοπίστηκε νωρίς το πρωί ενώ ήταν «κρυμμένη» στο όρος Καλλίδρομο, κοντά στο χωριό Καρυά του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η φυτεία ήταν φτιαγμένη σε τρία επίπεδα με λάστιχα ποτίσματος και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, που απαιτείται, για τη διαμονή και τη διαβίωση των καλλιεργητών.

Τα δέντρα έχουν ύψος 1-1,5 μέτρο και είναι περισσότερα από 1.000, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χασίς κάνναβη φυτεία Καμμένα Βούρλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ