Φωτεινή Ψυχίδου: Η παρεξήγηση με τον Κοργιαλά που την έκανε να γυρίσει στους γονείς της - iefimerida.gr

Φωτεινή Ψυχίδου: Η παρεξήγηση με τον Κοργιαλά που την έκανε να γυρίσει στους γονείς της

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Κοργιαλά και το πώς έμαθε ότι περίμενε το παιδί τους, μίλησε η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου.

Μιλώντας στον Δημήτρη Βυθούλκα στο περιοδικό People η Φωτεινή Ψυχίδου αποκαλύπτει ότι πήγε να μείνει σπίτι του τραγουδιστή, μαζί με την επτάχρονη κόρη της, χωρίς καλά καλά να γνωρίζονται μεταξύ τους καλά για να αισθάνεται σιγουριά. «Το ρίσκαρα», λέει.

Η δημοσιογράφος μιλά και για την περίοδο που έμαθε ότι ήταν έγκυος και για το διάστημα που έφυγε από το σπίτι του τραγουδιστή και πήγε μαζί με την κόρη της στο σπίτι των γονιών της. «Εκείνο το διάστημα είχαμε παρεξηγηθεί και αποφάσισα να πάω με την Ιόλη στους γονείς μου στην Καλαμάτα. Δεν ήξερα ακόμα για την εγκυμοσύνη, όταν ξαφνικά χτύπησε η πόρτα στο πατρικό μου. Ήταν ο Δημήτρης που ήρθε να με ζητήσει από τον πατέρα μου. Έπαθα σοκ! Όταν πλέον γυρίσαμε στην Αθήνα, είχα καθυστέρηση και μετά από λίγες μέρες πήρα ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ήταν 5.00 το πρωί. Μόλις του το είπα, αισθάνθηκε πανευτυχής. Από την άλλη, εγώ είχα άγχος και ήμουν τρομαγμένη για το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό. Συν τοις άλλοις, ήμουν μέσα στην ανασφάλεια, ειδικά με το κομμάτι της δουλειάς, διότι το καλοκαίρι του 2016 ξέσπασε και η ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες και φοβόμουν για το μέλλον. Από την άλλη, ο Δημήτρης ήταν σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά» εξομολογείται στο People.

Οπως λέει τώρα η Φωτεινή Ψυχίδου ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι γεννημένος πατέρας και δεν έχει καμία σχέση ο καλλιτέχνης που βλέπουμε επί σκηνής με το πώς είναι στην προσωπική του ζωή. «Είναι ο πιο πουριτανός άνθρωπος που υπάρχει! Έχει τύχει να μου κάνει παρατηρήσεις για τα ρούχα που φοράω, αλλά και για τον τρόπο που κάθομαι. Ούτε ο μπαμπάς μου να ήταν!» λέει γελώντας.

Φωτεινή Ψυχίδου: Η παρεξήγηση με τον Κοργιαλά που την έκανε να γυρίσει στους γονείς της | iefimerida.gr 0
Φωτεινή Ψυχίδου: Η παρεξήγηση με τον Κοργιαλά που την έκανε να γυρίσει στους γονείς της | iefimerida.gr 1
Φωτεινή Ψυχίδου: Η παρεξήγηση με τον Κοργιαλά που την έκανε να γυρίσει στους γονείς της | iefimerida.gr 2
Φωτεινή Ψυχίδου: Η παρεξήγηση με τον Κοργιαλά που την έκανε να γυρίσει στους γονείς της | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτεινή Ψυχίδου Δημήτρης Κοργιαλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ