Λευκές κύστες -Τα ενοχλητικά σπυράκια κάτω από τα μάτια που δεν πρέπει να αγνοείς - iefimerida.gr

Λευκές κύστες -Τα ενοχλητικά σπυράκια κάτω από τα μάτια που δεν πρέπει να αγνοείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιδερμίδα του προσώπου μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μας. Οταν είναι λεία, απαλή, λαμπερή και νεανική, τότε σίγουρα έχει πολύ πιο όμορφη όψη και μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανες για αυτήν.

Η σχέση που αναπτύσσουμε με την επιδερμίδα μας ξεκινάει από μικρή ηλικία. Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες της κι ανταποκρινόμαστε σε αυτές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μέσα από τη διαδικασία φροντίδας και περιποίησης μαθαίνουμε τον τύπο της και αυτό μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε κατευθείαν οποιοδήποτε ψεγάδι επάνω της.

Είναι όμως όλα τους τόσο αθώα;

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποια ψεγάδια της επιδερμίδας που αν και μοιάζουν με τα κοινά σπυράκια για παράδειγμα, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά.

Διαβάστε περισσότερα για τις λευκές κύστες που εμφανίζονται στο δέρμα και πώς πρέπει να τις αντιμετωπίσετε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κύστες στο δέρμα λευκές κύστες milia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ