Ο απίθανος boho γάμος της κόρης του Τοmmy Hilfiger [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο απίθανος boho γάμος της κόρης του Τοmmy Hilfiger [εικόνες]

GAMOS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος της κόρης ενός εκ των κορυφαίων σχεδιαστών στην βιομηχανία της μόδας δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο στιλ.

Ο Tommy Hilfiger συνόδευσε την κόρη του Αlly, το Σαββατοκύριακο, στον γάμο με τον σύντροφό της, Steve Hash σε μια τελετή δίπλα στο κύμα. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Παρίσι, μετά από σχέση 6 χρόνων.Το δαχτυλίδι του αρραβώνα ήταν σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Steve. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη την Harley. Η κόρη του Tommy Hilfiger είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο People για τον αρραβώνα της: «Είμαι γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό. Σχεδιάζουμε να κάνουμε το γάμο μας στο σπίτι της οικογένειας στο Connecticut».

Mόνο που τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν γιατί τελικά ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα μικρό, ιδιωτικό νησί: το Mystique της Καραϊβικής.

«Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από το να παντρεύεσαι τον καλύτερό σου φίλο και την αδελφή ψυχή σου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη» γράφει η κόρη του σχεδιαστή σε ανάρτησή της στα social media.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε λεπτομέρειες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Tommy Hilfiger
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ