Survivor: Ο Βασάλος κέρδισε το πολυτελές SUV - Νικητής στο κουίζ της «Ελληνίδας μάνας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ο Βασάλος κέρδισε το πολυτελές SUV - Νικητής στο κουίζ της «Ελληνίδας μάνας» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο καλά γνωρίζεις τη μητέρα σου θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου του Survivor αφού οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα κουίζ, στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι... μαμάδες τους, με έπαθλο ένα πολυτελές SUV της Peugeot.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη και αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ένας άλλος «Ναυαγός» δημιούργησε τον δικό του Mr. Wilson, οι ώρες περνούσαν κάπως υποτονικά. Αυτές τις περνούσε με τον «Κόκο Μπόνγκο».

Οταν ήρθε όμως το βράδυ οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν σε άλλο μέρος για να αγωνιστούν. Ομως δεν ήξεραν τι τους περιμένει.

Αφού ο Σάκης Τανιμανίδης τους έβαλε να καθίσουν σε θέση για κουίζ, παρουσίασε το δώρο, το οποίο τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ενα SUV της Peugeot, το μοντέλο 3008, αυτό με το οποίο ο Ντάνος, η Ευρυδίκη και η Σάρα είχαν πάει πριν λίγες ημέρες στο θαλάσσιο πάρκο.

Το κουίζ όμως ήταν διαφορετικό. Η παραγωγή είχε επικοινωνήσει με τις μητέρες των παικτών και σε κάθε μία είχε κάνει 15 ερωτήσεις.

Οι παίκτες είχαν τέσσερις επιλογές για να απαντήσουν το ίδιο με τη μητέρα τους και κάπως έτσι θα αποδεικνύοταν ποιος έχει τους πιο στενούς δεσμούς.

Ο Ντάνος μένοντας 16 χρόνια μόνος του, μάλλον δεν είχε και πολλές επαφές, ο Μάριος και αυτός περισσότερο αυτόνομος δεν τα πήγε πολύ καλά.

Τη διαφορά έκανε ο Βασάλος, ο οποίος έδειχνε λες και περνάει όλο το 24ωρο με τη μητέρα του. Πήρε διαφορά από νωρίς και άφησε τους Αναγνωστόπουλου και Σπαλιάρα να κοντραροχτυπηθούν μέχρι τέλους.

Τελικά ο Μισθοφόρος ήταν αυτός που πέρασε στον τελικό, εκεί που μονομάχησε στο τυφλό με τον Βασάλο.

Ο τελευταίος ήταν και αυτός που αναδείχηκε νικητής. Γράψτε λάθος, η κυρία Αλίκη αναδείχθηκε νικήτρια αφού ο personal trainer τόνισε πως θα το κάνει δώρο στη μαμά!

Ωρα για ασυλία

Το ενδιαφέρον επιστρέφει βέβαια σήμερα. Στο αγωνίσμα που ακολουθεί θα δοθούν οι δύο ασυλίες που θα στείλουν ουσιαστικά τους παίκτες απευθείας στον ημιτελικό και την κρίση του κόσμου ενώ οι υπόλοιποι θα μπουν στη διαδικασία αποχώρησης.

Εκτός όμως από την ασυλία, οι δύο νικητές του σημερινού αγωνίσματος θα πετάξουν και για την Κούβα, σε ένα ακόμη ξεχωριστό έπαθλο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Κωνσταντίνος Βάσαλος SUV τζιπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ