Σύλληψη του Κόμαν για επίθεση εναντίον της πρώην συντρόφου του - iefimerida.gr

Σύλληψη του Κόμαν για επίθεση εναντίον της πρώην συντρόφου του

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου Κίνγκσλεϊ Κομάν συνελήφθη στη Γαλλία για επίθεση εναντίον της πρώην συντρόφου του.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής των Βαυαρών κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από καταγγελία της νεαρής γυναίκας με την οποία είχε σχέση. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Senna e Marna, λίγο έξω από το Παρίσι. Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ο Κομάν συνελήφθη και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την Equipe, o παίκτης της Μπάγερν παραδέχτηκε ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό του με αποτέλεσμα αυτή να μην μπορεί να εργαστεί για οκτώ μέρες.

Ο λόγος του επεισοδίου είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe», η ενέργεια της «πρώην» του Γάλλου να του υποκλέψει τους κωδικούς του Instagram για να μπει στον λογαριασμό του και να ποστάρει φωτογραφία προκειμένου να διαφημίσει έναν χορηγό της! Κάτι που εξόργισε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος της επιτέθηκε.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ο Κομάν αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κομαν Μπάγερν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ